Saturday, July 10, 2010

Aku sOkonG SPAIN!!!

hyep guyzzzzzzz...ent3 baru aku yg tergendala nak update xdpt2 disebbkan xde tenet kat umah juge kat mlake..so,terpakse update lambat..heheh..

Okes,entry kali ni pasal aku yg dah tukar team lepas kekalahan Brasil n Argentina team yg aku sokong time WC kali ni..hahaha..tentulah SPAIN..alaaa..yg layak ke finale WC 2...yg bakal berentap ngan Belanda..hehe..

Minat ni tercetus cuz ntah la tetibe jew minat spain..hahaha...n aku ade nak share cite aku n kwn2 aku g tgk WC kat MCD DP kat mlake dgn semgat wajanya aku memakai bju warne merah..hahaha..

Berani giler aku ngan konpiden SPAIN menang..haah.b4 g tgk 2 aku da kna bahan ngan bebdk ni(penyokong GerMAN yg kalah 2)hahaha..kate mereka sume.."eh,german mst menang punye,ko xtgk ke cara GRman maen??jap g spain kalah mst org kutok kaw2 pnye pakai bju merah"

hahahah..konpiden je bebudak umah bahan aku..aku ttp sokong..hahaha,..pedulik hape...hahaha..aku wat bodoh je...pas2 aku tarek2 la sket dak asri yg pade mulenye nak sokong german 2..hahaha..pakse pakai bju merah teman aku sokong..hahaha...die pon ngekot jela..hahaha..kirenye skunk 2 lwn 3 la...hahaha..kwn2 aku len pakai bju putih..semangat sey german..hahaha

B4 tgk bola ktorg g karok kat MP dlu..hapenning gler ngan bebdk ney..hahaha..penat jerit..hahaha...naseb bek time nak dkt2 mule bola ade ag meja kosong kat MCD 2..semangat aku...bising gler time SPAIN vs GERMAN 2..mcd kasi belon yg ketok2 jd bising 2..tp 2 yg best..hahaha..aku dokketok kwn aku...hahahahah....

stiap kali spain attack je ktorg mule la ketok2 kuat2..hahah...pas2 saiko bebdk german 3 org 2..ahhaha...sian dorg trus pasif..hahaha...berjaya gak spain golkan 1 bijik..hahaha..aku da la nga fresh gler time tgk WC..hehhe..lain mke da lemau...

Pape pon aku arap final nnt SPAIN menang..hahaha.blh aku bahan balik bebdk yg kalah ni lg..ekekeke..gambar aku xley upload ag sbb aku kat cc..lom transfer kan..nnt aku upload kat cni ye...nak tunjuk suasana meriah kat mcd 2..ehhehe..dadaaaaa...

2 comments:

~Nani3@InTaN~ said...

hai adikku...mmg la spain mng..ape anda dpt???

xdpt ape pun..huhu ;p

Biela said...

hahaha..dpt kepuasan la..wek22...