Monday, November 19, 2012

Kami Dan Melaka

Heyoooo...
Assalamuailaikum ...

Ya Allah...
rindu rindu sgt sgt nak update...
okay foine sedang update la ni kann....

Since i nga ade mood nak update blog rather than nak buat report practikal training aku yg da xlama ag nak kene submit,so aku nak cite pasal apa yg "kami & Melaka " tuu...

haaa...tudiaa...
Okayh...

Kalau u olls penah kenal aku kan....
mst la tawu yg aku slama ni mmg belajar kat  Uitm Bandaraya Melaka...

so, kesebatian melaka tu mmg xdpat dinafikan...
n semenjak berpraktikal selama hampir 4 bulan ni xberkesempatan lgi nak bertemu kwn2 semua...
n disebabkan kerinduan itu..(ceyhhh ayattt...ahhahah)
Aku pon apply cuti pada jumaat lepas memandgkan khamis adalah public holiday bersempena
Sambutan Maal Hijrah, alang2 dpt la cuti lama sket jumpa kwn2 kat Melaka...


4 Hari 3 malam yg padat....tp sgt best,...

hari pertama di melaka aku g dgn opismate merangkap coursemate,batch mate, n geng gossip mate,,ahhahah
si Afrah Jamil yg merupakan kwn sekampus aku...
ktorg mmg plan da lama nk dtg melaka skali....

check these out..pe yg kitorg wat....

 kanan, Afrah...

okay...x sah la kan gmbo kasut tu berkait rapat ngan "shopping"..hahaa
bukan stakat kasut je taw...segala tudung pon aku ade angkut skali....
n pda mlam nye kitorg melantak lak burger Bakar....sedapp...

ps: special thanks to afrah sbb tumpangkan aku ye...n jalan2 selama beberapa hri....

oke..next day...aku de la kot g kampus selama 5 menet semate2 amek kad siswa yg org kate xde function tu..ahhahaa..(alasan cuti yg paling bernas..=P)

 then, mlam nye jumpe gulfren yg cute n lawa n gojesss...sara together with her bf...=)
menuju ke kedai roti Nan yg sedap n then ke jonker walkk...=)


okay...gmbar diatas adalah kegembiraan mlm tu...ahahah..
siyes rase melancong gile pdahal dlu da naik muakkkk jalan kat jonker.,..ahhaha

aktiviti kat jonker tu temasuk lah cari org india yg lukes2 inai kat tgn tu...ahahha...
aku tetibe teringat...so..mmg la mcm or kaya buat inai yg bunge aku lukes ag lawaaaaa...sepoloh henggettt tawuuu!!=(

tgk tgn itam..ahahha...

Ps: thanks sara n acap sbb bwk aku jalan mlm tu...if x mati kutu gak aku hari jumaat xde wat ape2...hahaha

hari ke 3 di melaka....

penantian VVIP jauh sudah pon tiba.....ahaha..

ternanti la jugak geng2 classmate merngkap kwn2 baik aku ....si kecik & bf die nas serta si alin n wani..
si 2 org lelaki lagi tu sampai hati taw xdtg...=(

tp xpe...next time sume kene ade ea....

so,lepas je dorg smpai...
plan wajib adalah pegi Coconut shake Klebanggg...

tadaaa...


nmpak x terliur??hahaha
haaa..mmg ni la aktiviti dlu2 bile ade je waktu lapang kitorg.....kdg2 smapi 2 ,3 gelas kitorg order per person..(PATOTLA GEMMMMM)ahahha

memories with them yg xdpt dilupakan...
thanks sumeeee.....
bowling 3 games tu mmg best walopon ina paling power,,ahahahhaa..

ps ina: nnt kite ajar ag k ina...=P

last day in melaka...

tgk wayang lagi skali ngan kecik n alin...Istanbul aku datanggg buat kali keduaaaaaa....
demi si kecik yg nak sgt tgk...aku pon follow la....

pastu lepak buat jam2 terakhir seblom balik Nilai...
with gelfrensss

secret recipe....yeahh....sempat la mkn yg xsedap...spagetti meatball..=(

thanks kwn2 semua...
aku sgt2 enjoy n sgt2...thanks sbb bwk aku...nnt kalau de masa kite jumpe ag k...

ops..before aku lupe...
special thanks to my ex roomate nad n kwnnye ayu sbb sudi bg aku tumpang bilik diorg selama aku berada kat melaka...sorry la buat bilik uolls mcm bilik hotel..kuar awal balik lmbat...
aku sgt terharu,,,,xdpt nak bls...tuhan je dpt bls,....

okay...
stakat ni la crita melaka aku....nnt kan next entry ye....


love u all..huihihi

2 comments:

Anonymous said...

ina: aipp sifu! kite score kot bowling highest..smpai nak meletop skrin tu xdpt mnampung markah kite :P

Bella Jamaludin said...

hahahaha..yeahh..ina hebattt..paling terhebat,..nnt kite men ag k...=P