Wednesday, January 5, 2011

1st week class..=)

haloo sume2 nye...

hehehe...pe kabar all bloggers??...hows ur day??..mesti rata2 bloggers yg da sambung balik semester baru kan2...huhu..camtu gak le aku...

Camne ngan 1st week klas korang??best x??hihi...xbest pon kene la best2 kan diri ye korang..hihi..bru 1st week kot..bape blas week lagi nak hadapi utk semester ni...go go chayok!!

Untuk aku lak...1st week class ni cam agak bersemangat la jgk...mcm azam baru la...(seperti last2 sem jgk awal2 mggu rajin n semangat!!)hahhaha..hope boley truskan ssemangat je slalu....

Sem ni aku sgt sukeeeeeeee....sbb nye jadual kelas aku sgttttt best....sbb pe??hihi..jap2 aku share.....


haaa..tgk..xnampak ke?xpe la...kod2 subjek 2 xya la tawu k..hihi..hari jumaat cuti??ahahha..so maknenye smggu ade 3 hari cuti..hahaha..sronok2...=)..

2nd menda yg aku suke sbb rumah aku da dkt ngan kampus..heheh..ley jalan kaki ngan kwn2..so xde la takot sgt..hihi..xde la kne tggl sorg2 agie...hee...

hurm...dalam kesenangan hati aku..ade gak yg menyusahkan hati aku..(ayat bm pon xbtoi)hahaha..erm..pe die??aku tensen ngan urusan hal pertukaran kampus aku ke shah alam,..masih xde jwpn dr s.alam..

Aku jd susah hati la..yela ngan aku da la bru je pndah umah sewa n jgk bwk brg2 byk da..then S.alam x bg jwpn ape2...nnt tibe2 kang aku nye tempat register da bertukar..x ke nyusahkan aku...

aku da g tanya HEA melake..dorg kate dorg da anta sume detail aku kat S.alam..n then if nk taw keputusan nye aku kne hubungi s.alam sendiri..yg jd masalah aku,aku kol s.alam.xde respon..angkat la tepon aku kol..ngek la..smpai aku fedup nk kol..aku pnjam fon kwn aku die angkat lak...sepak kang..huhu..geramnnye..

Die kate s.alam blom bg jwpn ape2..bile aku tye smpai bile aku kne tggu blh plak die kate "mane sy tahu,tggu smpai surat dpt"tensen je....ish..xpe2..aku jd mls lak nk pndah...grrr..xdpt pon xpe...

actually aku syg nk tggl kwn2 klas aku..huhu..yela da 3 sem ngan dorg kan..rase rapat lak...huhu..dorg sume care je kat aku keep update kalo2 aku da konpem tukar..hahah..xtaw la nk halau ke pe..hahaha..tp dorg cam care la..huhu..soo swit...

If aku dpt tkr pon..aku akan rindu dorg sume...hurm...sedey2...pape pon..aku harap aku xdpt..ahahhaa..=)...oke la guyz..doakan kejayaan aku ea..bubyee..=)

2 comments:

ARJUNA.Inc said...

huhu..yg ari jmaat 2 bes..hehe..

Biela said...

taw xpe cik arjuna..hahahha..sgt la...