Sunday, January 30, 2011

My mum bufday party + Operasi...

Salam all bloggerz....hihi...ape kabor org2 kampong???opkos lew sht kan2...gud..(aku tye aku jwp)hahaha

Oke...harini da masok hari ke3 aku berada di rumah bersama family tercinta sempena cuti midsem or raya cina ni...pe yg bley aku katekan...i really enjoy my holiday walopon xde la g mane2 sgt..ahhaha..

Oke..n bru2 ni hari sabtu,29 Jan 2011 merupakan my mum punye bufday...ops...my mum getting older??(hahaha..xley ckp tua...)mak da makin la cantik,sweet,lawa..hhii..ks up sket...=p..okeh...juz nak share sket...yg aku n akak aku telah planning nak wat surprise la kunon kat my mum...sian die dr pg tggu kek tp ktorg wat bodooo je..hehhe...oke mey aku share ye....



ni la persiapan time aku ngan akak aku g reserve tmpat duduk..hahaha..ngan belon bagai..hahaha...nice kan3..hahaha..actually malu gak time nak tiup2 belon..org dok tgk..=p..tp xpe la...mak punye pasal...



tadaa..ni plak time nga celebrate..ktorg xde la jerit2 pon...hahaha..sbb ayah aku pesan jgn nak terok2 sgt la..malu kat org..ahhaha...so juz dtg n tiup kek..hihi...tp rase sgt best la...i love u mak....igt,..jgn tye agie brape cost sume ni..hahaha..ade la rasie...=p



kek yg ktorg plih...cantek kan3...aku ske tulisan die...hahah...naikk gituuu..not bad la rase die....=)


okehh..mkn time...heheh..ni la antara mkn besar yg aku n akak aku nah wat utk family ak ase...yela...5 org je...mkn pon byk..sedap2...=)


sorry la ye..lighting kureng sket..ahaha...ni la turut memeriahkan adik n akak serta ayah aku...siap topi bagai..ahhaha..


kakak yg ngeng..hahah..semangat sgt..hahaha....



xkurang la aku ponn..hahaha

Oke...pas je ktorg celebrate bufday mak aku ni...trus ktorg ke KLIA mengikuti operasi imigresen..hahaa..mak aku keje la...saje gedik2 nak tgk camne mak aku tgkap org asing kat airport tu...aim utamaa bangladesh..huhu...xtaw nape la kan...nk tgk x smgatnye ktorg mule2..hahha


haha..ni muke semangat.....tp rupenye bru la aku tawu nak jalan 1 KLIA 2 sgt9 penatttt!!aku mmg xlarat..huh...camne la mak aku yg lg tua ley buat keje 2..adus..siann mak..





haha..dua minah freehair ni la penyebok dunia..org nk g operasi dorg pon nak ikott..hahaha...tp best la...pengalaman wooo..=)



hhihi..ini lah hasil2 tgkapan kot..aku pon xtaw..tp nak gtaw korang...lalu je kat dorg ni..bau nyeeee..perghhhh..toilet umah aku lg wangie....busuk gler dorg ni...aku xtaw la np....dorg ditahan mayb gne dokumen palsu kot..hihi...and paling best tgk mak aku interview dorg..garangnyeeee..ahhaha..tkot2,..no wonder la mak aku garang kat umah..hahaha...pape pon...sgt2 la terisi hari2 aku...hahaha...oke la smapai sini ye...dadaaa..=)

3 comments:

InviSibLe said...

weh...mentang2 jpa bru msuk...haha
papa pn cntek kek 2...nk ckit..hihi
mesti meriah..=)

~Nani3@InTaN~ said...

kek cantik n sedap.. :) bestttt kan...

Biela said...

put..hahaha..taw xpe..duit ak da nak hbs da..=(

akak..hihi..yup2..besttt