Wednesday, February 2, 2011

Hangout wif frens at Sunway Pyramid...=)

haloo all...hows ur day today??hihi..hope korg sume happy2 je...
mcm aku gak arinie...cuz arini kwn2 aku bwk aku g hangout kat sunway pyramid...hihi..

Actually mule2 mcm malas nak g..tp ntah mcm xbes lak kalo aku dok umah je...ahahha...At 1st plan kwn2 aku asri n nisak nak g amek maton n ika kat uitm shah alam...

After amek dorg 2 la ktorg singgah sunway sbb lame da xlepak...dorg ni exclass8 aku time skola menengah...bile da masok U da jrg kontek...

Ape je aktiviti ktorg??hihi..oke..pg td agak awl kot ktorg smpai sunway lam kul 11..sume pon cam belom sarapn...soo..pe lg dak2 ni ajak bekpes kat SUBWAY..hahaha..ermm..malu lak aku sbb ni 1st time aku g masok lam subway n mkn ...hahaha..(mcm teruje gak)...


hihi..ni lew..beso gak menda alah ni..aku mkn steak n cheese isik dlm nye..boley tahan...oke la harge die...=)


ni la kwn2 aku....dri kiri maton,ieka,aku n fatin..hihi..lawo2 kan dorg??huhu..ktorg kat subway...



haa..ni kalo sape slalu g sunway mst taw ape namenye tempat ni!!hihi..semangat kan busak sekor pakai cap 2??ahhaha...seperti biase,xlgkap hangout ktorg if x karokk..ini lah REDBOX sunway pyramid....neway,aku rase best sgt..berbaloi la 3 jam n 30 menet ktorg..hahaha..sakit anak tekak aku...

hurmm..next??..hahah..ape lg...shopping la...aku yg rase nak shopping sbb aku sgt taksub kpd jeket wane merah...punye la cariii...then jmpeee...sgt lawa...tp last2 aku bli wane itam????apsal tah..hahaha..skrg aku sgt teringattttttttt kat dat jaket ..huhu...oke...hihi...share sket ktorg masok MNG juz nak amek gmbo....wakkaa...





hihi..selesai da...sesi kat MNG..wakaka..pastu bru la terhegeh2 g cari jaket kat merata2..hihi..melayang gak la 100..wkakaka..erm..xpe2...

pastu ktorg pon beransur la pulang..tp sempat agie dak2 ni singgah strabuck..ahaha..aku xmalu la nak kate..aku 1st time gak g starbuck..ahhaha...xmampu...(saje wat misekin)..hihi...



hahaa..malu aku tgk muke aku cam org xmkn seminggu..ahah..xpe la kan...pape ponn..pe ley aku katekan...sgt enjoy kuar ngan dorg.....thanks to asri,nisak,ieka n maton..=)


i love u all...=p..nnt kuar lg k...hahaha...oke la,,dadaaaaaa...

2 comments:

PendekarPetai said...

maner sajer ko pegi, karoke 2 mmg harus ek.... aiihhh....

Biela said...

cik pendekar..mst la...ahhaha..jom karoke same...=p