Sunday, May 15, 2011

Semester Break 2011

Hye u ollls.....miss me or not???

Miss laa...miss laaa...hihi....(pehal minah ni desprate gilo)ahhaa

oke siyesly aku rindu ngan korggg sume bloggers n followers...lame kan aku x update,...

bukan pe...bz smenjak2 aku balik cuti smester di rumah pada tggal 11 MAY 2011 ari2...=)


Korang nak taw x aku balik nek ape???hihi..oke ni nak habaq..tgk bwhh


hahha..oke ni la moto aku yg aku panggil die MR "NCL" hehehe..

FYI,aku xnah bwk die kat highway n ari2...dgn gigihnye aku bersama 2 ag kwn2 aku gigih konvoi dr mlake balik umah masing2...hahaha...

At first,mak aku mmg xnak ks...lps aku convince die kunon kate aku..
"nnt susakan mak je nak kene byr byk nak post menda alah ni"
"jgn risaw kakcik akan bawak dgn hati2"

Alhamdulillah dgn berkat restu mak aku ,aku slamat smpai ke sepang n slamat bwk balik MR "NCL" juge...ahhaha
Murah weyy tambang kalo nak ikot2..RM5 je aku isik minyak blh da smpai umah aku...

Lenkali blh la balik nek moto..(mmg x la)

hahhaha..

xtahan nye sbb..
SAKIT GILE BONTOT!!haahah
yela 2 jam kot ats moto tu,..hurmm

Pape pon aku nak thnks la kat kwn2 aku sbb sudi tggu aku n berkonvoi bersama2..
hurmm..
Hopefully cuti semester 4 bln ni sgt bermakna buat aku n kwn2 sume..

Oke la guys,aku xtaw nk cite ape agie..
Insyaallah pasni aku update aktiviti spanjg cuti ni k...=)
HAVE A NICE SEMESTER BREAK..=)

2 comments:

R F ™ said...

wah,rempit ehh dia.
HAHA

Biela said...

fara,..hahaha..tawu xpe..semenjak2 ade mto..hahaha