Thursday, May 19, 2011

yess....da dapat!!!

Assalamualaikum
warga kampung!!
(pe ke mereng si NABILA ni..hahah)

hihi..
oke nabila mmg xmereng oke...
betol la korang sume warga kmpung bloggers kan..kan??
pe la mereng sape yg kate nabila mereng tu..hik2

oke..today...
nak cite pasal...
jeng..jengg..jenggg..

YEYYY!!AKU DA DPT!!!!

dpt pe nye??hihi
jap tgk ni..

    hamboiii..beso nye,..
ha...
aku bkn dpt root beer A&W ni...
tp aku dapat...

KEJE kat sini..

yess..
A&W restaurant..
Dimana lokasi??
nilai saje..ahhah

ce tgk ni..

 cantik x??
haha..
TAPI..
ni bukan A&W yg aku keje...
tah mane la cik google images search ni...hihi

haa..ni die a&w nilai..




santek kan??hihi..ni baru gak la..=)nice2..


td al-kisah nye...
aku sesaje la mencube nasib nak cari keje..
mula2 gy kedai kasut pe tah..
ade job vacancy lekat dpn kedai..

(FYI,aku cari keje if kat dpn kedai ade iklan job vacancy je)

aku ni kannn pemaluuu..
(bwekkk)

haa..yg kedai kasut tu,,
agak sunyi la..
lgi pon owner die org bkn melayu..
aku risaw sikit..
haha..
Aku da dpt da keje situ mulanya..
tp aku kate 
nt aku konferm balik..

so..aku jalan2 agi..
saje la msok a&w 
then 
pas isi borang..

MANAGER a&w tu tros interview secara ringkas je la
n mayb die trime aku..
sbb aku penah ade pengalaman keje kat restoran kot,,
hiihihi..ade gak la kelebihan aku ni...

aku pon senanye xpasti nak keje situ x..
takot aku ni xley bg komitmen je kat keje aku..
sbb aku ni xske keje yg org marah2 aku ke..
tengking2 aku ke..
(aku mmmg la teramat xsuke)
tp cube je la kan..
IF x ley troskan aku benti..
pe susa..hahahha...

oke la korg..nnt aku share agie ye..
haa..mggu dpn ISNIN da start keje...
agak excited la..
hopefully oke..=)
byeee
 

2 comments:

ayied farid said...

wahhh..tahniah biela...pasni bole la dtg melawat kat sane...hehe

Biela said...

farid...heheh..boley2..sile2 la dtg..ahhaha...=)..ko keje x??..mst x kan..korg nga study kan?