Monday, August 23, 2010

Secret Recipe terbaeekk!!

helo2....hye sume.....mst korang tgk je title entry aku ni korang da taw kan cite aku ni..hahaha..mst pasal mknan punye..ekekke..

Actually,bulan ramadhan ni ofkos la mkanan akan menjadi perkare pertama yg ade dalam pale otak sesetengah org n termasok aku la start je mule puase sampai la nak dkt buke..hahha...x baik sgt taw g2.tp xpe la...da wat cane kan..nafsu puase kat mknn ni mmg byk sket...selera mkn time b4 buke puase 2 mst la mcm2 la nak mkn..itu ini nak bli...xelok taw ikot nafsu..tp last2 membazir je....hmmm...

Mcm 2 gak ngan smlm bler aku n kwn2 aku g berbuke puase di Secret Recipe Jaya Jusco Melaka!!!waaaaaaaa..mmg terbaek la..hahahha..n lg terbaek bile ade ORG KAYE blanje mkn cake,...nyummyyy....Choc Indulgence!!!nyuuuuummmm...hehhehe..

ni tgk berselera x ktorg..???

.....



ni kteow ape tah aini nye..hahhaha...



n ni la mknan saya!!!nasik goreng wif satay!!hahah..pedas la tp..hehehe..tp mmg sgt kenyang....hahaha....



me n aini...hehhe...bergambar di secret recipe...seblom bebuke ...hahah...



ni lak gelagat sara n asri..hahaha..adoyy...letey sgt ke POse..ahhaha..ilek ar...wakakak..



pas je g secret ktorg g JONKER WALK...hahha...aku xde la bershopping...yg giat n aktiv mengeluarkan duit adalah si KAYE seblah aku ni..hahahaha..tgk la...dari atas sampai bawah BARU!!wakakka...pape pon thanks kat asri cuz blanje mam Cake 2..dappp sgt..hahahha(org blanje ++sedap!!)hahaha...

Oke la...sampai 2 je la dlu entry aku...hehhee..nnt aku update ag ye..dadaaaaaa..=)

1 comment:

nas said...

mmg kek kat secret recipe sedap..
huhu..tapi xde la terbaek..haha