Sunday, August 8, 2010

SenGguGut Menyerang!!!

hye kawan2...slam2 mey...skunk tepat kul 3.07a.m n aku masih lg segar je...segar tp nga perit..

nak taw pesal...ehh..tgk title entry aku pon mst da taw kan....sesungut..or sengungut..or ape la wat eva yg sewaktu dgnnye bertubi2 menyerang perot aku ni..huhu...

Plik taw x??..slalu aku kna gak tapi xde lak trok gini..smlm lg la...aku xley bgun langsung.,..dari pg smlm tetibe je skt gler..pg 2 ade klas pon aku terpakse ponteng,,,berguling2 aku atas tilam..aku baring kiri xkna..knan x kna...last2..meniarap..oke sket la...hahaha..

Housem8 aku kate aku mcm lam cite "suster ngengsot" da..hahaha..ngan mke srabai xmandi dok guling2,..rambot serabai gak..hahaha...menakotkan org je..ehhe..kwn aku siap boley dok gosip lak kat klas ek pasal aku..kureng ajar..hahaha....yela...t time korang lak kne cam haku...pdn mke,,

hehe...mlm smlm aku ley lak konpiden berfoye2 ngan kwn2 aku...g mane nak taw???
g rendam kaki kat kolam air panas gadik dekat ngan Alor Gajah 2..jao la gak dari umah aku..perghh..air die mmg panas..kirenye kalo letak telur dlm 2 konpem masak ar..hahhaa,..terpk gak aku..org2 area 2 if nak wat knduri nak rebus telur..masok je dlm kolam 2..ahahaha...tp ley tahan la 2 jam gak aku berjaya rendam...org kate elok utk pengaliran darah...

Mmg betol la kan.....balik 2....senggugut aku serang balikkkk..dlm kul 3 pg aku smpai umah pas je g kolam air panas 2..aku tros tdo..bgun sok je start la sakit aku 2..smpai la skunk..td aku bgun tdo time magrib..sume keje xley wat..huhu..nape la lame...slalu shari je taw aku kne..ni da lebey..hahaha,..ape2 pon..2 sume normal la pade anak dara cam aku ni kan..kne gak hadapinye...huhu..smuge esok da kurang sakit 2..heee..amin...~~

ps:thanks alif cuz sentiase care kat sy ketika sy sdg sakit..hahaha..luv u..=)

4 comments:

armouris said...

info tentang senggugut di SIHAT SELALU - Soal-jawab Senggugut

Biela said...

thanks arm0uris 4 da inf0,really appreciate it.=)

nas said...

nak tanye...senggugut tue ape eh??
nak penjelasan sket..hehhehehe :P

jom bace entri terbaru nas klik:

adakah mereka membaca entri kita??

Biela said...

nas..senggugut 2 sakit time awal2 hari period ..hehhe...die sakit sgt..(ikot org la)..hahhaha..pe kate ko klik info cik armouris...hehhe