Monday, November 29, 2010

Sopan Time!!=)

hyep2 guyz...lamenye aku xupdate blog...hahaha..rase cam xde pe aktiviti menarek sgt pon time2 cuti sem ni...

hik2..but..nak gak update betape sopannye aku time cuti sem ni..hihi...



sopan kan??hihi..ok..actually ni time aku g KLIA nak menyambut mak sedare baru balik dr TANAH SUCI MAKKAH...n plus..nak g mkn MCD..mak aku ckp nak blanje ktorg 1 family..hihi



haaa...itu dia DOUBLE CHEESE BURGER!!my febret kalo mkn kat mcd...yg lain2 pon mkn gak...tp mostly,aku slalu mkn ni...ermm,,yummy!!...(pestaim asenye g mcd nmpak sopan)..hihi



wif my beloved sis...ayu x..hahaha...mak aku kate dye cam lam cite TUDUNG EXPRESS 2..hahahaa...adoy..t dye ske la prasan cam lisa surihani..hahahaha...aku mcm sape tah mak aku kate..ntah la mak oi!..hihi



oke...ni la gadis yg suke sgt bergambo..hahaha..so...tgk jela ea...=p..bkn sng nak tgk aku baik cam ni..hahaha..(tp xde la jht sgt).



oke2..udah2 la tu nabila oi..hahaha...oke la...aku semadikan gambo2 ni kat blog..hahaha...hope aku blh je camni pas2 ni..AMIN...~~

9 comments:

Nica said...

sgt manis ber'shawl'... sweet like sugar mugar :)

Biela said...

thnks nica..hihi..=)

PendekarPetai said...

eh bulat pulakkksss.... hehehe

miss_neeya said...

chumel..:))

Biela said...

cik petai..hahaha...biase la sy..=p

miss neeya...tq..hihi..tp biase je la..hik2

mizi said...

bestnya dpt wallet br...he3..

Biela said...

cik mizi..slh komen la...hihi.komen entry lain...hihi..entry komen kat atas..tgk betol2 ye..=)

mizi said...

aah la..br perasan..ha3....slalu komen kat bawah...malunya...

Biela said...

mizi..hahha..xpe2..len kali tgk betol2 k..=)