Monday, March 7, 2011

MEBA's SPORT CARNIVAL..=)

salam sume....=)...

oke...rindu sama sy x??i taww mst uols rindu kan2..hahahah..sorry ye syg2 ku sume yg mengfollow blog...bz sket la last week..grrr...test berderet sepanjg seminggu...sgt mengstress kan jiwa dan raga...

Tp xpe...arini..mmg i nak update something...Pasal MEBA's SPORT CARNIVAL..=).
kebenda alahnye menda ni kan...hihi..

oke..ni i nak cite2 ni..hihi...MEBA's SPORT CARNIVAL ni adalah event utk semua pelajar fakulti akaun UITM Bandaraya Melaka yg blangsung smlm kat UITM ALOR GAJAH MELAKA...ape yg bestnye sal event ni sbb nye event ni dak2 PART 4 iatu batch i yg handle..

Bile ckp pasal SPORT CARNIVAL mst la pasal men sukan kan..x kan la memasak lak..ke mekup ke(konpem aku menang)..ahhaha..Antara sukan yg dijalankan adalah pertandingan BOLA JARING kategori laki pon ade seyhh tp mmg kelakar la dorg men.stepping sume xjage..hahaha..thenn..BOLA TAMPAR serta sukaneka...

Aku n kwn2 aku x melepaskan pluang utk menyertai pertandingan BOLA JARING ni..hehehe...name team ktorg PURPLEPOLKA..hehe..mane tah dorg dpt name ni...ahha..aku men position GS atopon GOL SHOOTER....ahhaha...pe leh aku katekan...agak berbangga lah beta kerana shoot bola jarang2 yg x masok...hahaha...(wahh bangge2)

Dgn tu melayakkan ktorg menang time lawan kalah mati tu..pastu masok LIGA plak..time liga yg kalah..hahaha..sbb ktorg sgt2 penat cuz game nonstop..xckup rehat...ades....oke lah..pape pon aku nak share skit gmabo2 ktorg..

aku yg sedang kepoyoan bersama cik putry kite yg paling semangat jitu...hahah(saket2 pon nak men)...thumbs up la GD terbaikkk..ahhaha


ini lah barisan AJK yg menjayakan event ni....korang mmg da best!!



menyebuk di gerai jualan kwn2 kami..hahaha

oke...lupe....nk sy juge berbesar hati sbb dpt berjmpe 1 of my fren..yg lame kenal...gak...sbb yg tidak disengajakan..haahah..xley gtaw...tp pape pon best sgt dpt kwn yg baik cam die...=)..thnks Raja Farah Nabilah sbb blanje sy eskem...=)..n tahniah sbb tema UPIN n IPIN menjdi NAIB JOHAN...korang mmg la da best!..dgn tu sy semadikan gmbar fara n kite kat blog ni....

malu sy tgk pix ni...gemok nye sy berbanding awk..ahhaha

huhu..sgt la best event ni..walopon ngan pns terik n buatkan kulit i yg itam n sudah gelap ni menjadi meqelitttt..hahaha...walopon juz bleh masok smpai suku akhir je...xpe la...n pape pon Congratz kat team HOTSTUFF wakil part 4 sbb jd johan....korang hot!!hahah...tahniah gak kat team bola tampar laki PART 4 sbb dpt tempat ke 3...


majlis penutup....ucapan dr PUAN SITI FATIMAH NOOR penasihat MEBA....
TAHNIAH3X kepada sume yg berjaya....yg x berjaye cube agi nnt k..keputusan kesuluruhan...part 6 no 1...part 4 no 2..n part 2&3 no 3..=)..

Event ni tamat kul 7ptg...utk pengetahuan sume gak,..dlm kepenatan n keseronokan ktorg..aku nak shre gak ade sumthng yg sedeyh gak berlaku kat team member ktorg dlm perjalanan pulang dr uitm lendu...

2 org kwn ktorg yg nek moto dak laki excident di jalan kampung lendu bukit hantu disbbkan xsmpat break cuz ade kete lambat bg signal belok ke kiri...susa nak cite camne jd...nasib baik ade kwn2 lain yg still dlm perjalanan nak balik 2 ade ngan dorg waktu tu n bwk g hospital alor gajah....1 of them cedera di kepala n luke2 kat tgn n kaki terima jahitan n 1 lg cedera di kaki....huu...aku antara org yg last2 balik n follow up smpai hospital tu...

pape pon alhamdulillah diorg xde ape2 yg kritikal...hope so..huhu....aku doakan korg bersabar atas dugaan yg berlaku..ade hikmah disebaliknya....

3 comments:

InviSibLe said...

penat toi maen...sampek lenguh2 kaki...hahaha

R F ™ said...

:) hehe,like2!
thanks biela.

~Nanie@InTaN~ said...

gs gerakkk kaki