Saturday, March 26, 2011

Uitm Shah Alam..=)

salam 1 mlaysia....wink2 guyz..hahaha

oke kembali update my activity baru2 ni...iaitu...menjadi pelajar pertukaran la kununnye ke UITM s.alam..hahaha

Oke nabila tpu..actually aku gy uitm shah alam pde hari khamis yg lalu dr melaka gigih naik bus taw semata2 nak jmpe my dearest sista...nanie jamaludin...tetttt..
(actually bz ngan keje tp sbb die pakse dtg gak la...)hahaha

oke cam biase la...kalo gy uitm s.alam semestinye aku dok secara haram kan kat kolej akak aku tu..hahaha...nasib la kan kalo x tertangkap tu....menda biase org buat...

Pe blh aku katekan....best la jugak bile merasa menjadi student main campus ni...uitm shah alam plak kan....

Utk pengetahuan korg...Uitm Shah alam merupakan U impian aku sejak aku dok matrik agie...yes..aku ngaku...aku sgt berharap aku dpt belajar kat uitm kebanggaan org malayu n bumiputera ni...yela..time matriks senior2 aku yg sedang blajar kat uitm slalu cite yg best jadi dak uitm s.alam...=)

Tp mayb bukan rezeki aku jadi pelajar uitm s.alam kan...aku telah di post jadi dak UITM bandaraya melaka...tp skrg bg aku...blajar mane2 pon same je..asalkan uitm kannn...hahaha

aku bersyukur je dpt uitm mlake..sbb sgt best jgk..=)..dokan aku dpt habeskan BACHELOR OF ACCOUNTANCY(HONS)dgn cgpa 3.00 above la kan atleast..=)

oke...juz nak share aktiviti aku kat uitm s.alam baru2 ni...hahaha..korang nak taw...xpasal2 aku kne jadi student bachelor of administrative science(kos akak aku)..hahaha...mengikuti seminar pasal career.....tp best jgk la...dpt gak input2...gi pon 1 session je sbb tgh ari aku da nak balik mlake...=)

ni gmbo aku ngan kak zati..(kwn akak )...hihi..seblom gy seminar 2....mcm gy kuliah lak aku rase..ahhaa


haa..ni la wanita yg mengejutkan pagi2 aku suh gy iron baju kurung sbb nak suh gy seminar skali...grr..ahhaha..kakak aku laaa.....aku xlarat da jd pengunjung kwn2 akak aku sbb dorg nak tgk muke aku....dorg kate muke same???hahaha..xnak akuuuu...konon kembar la...ieyekkk..ahhaa..


oke..ni dpn kompleks kejuruteraan...hahha...pe kes kat dpn ni?oke...seminar tu belangsung kat dwn pe tah kat dlm bangunan fakulty ni..ahhaa...haaa...cite menarek...die punye lif sgt berteknologi tggi la...aku cam jakun la..sbb satu2 lif tu kne tekan sblom naik tgkat yg nak gy ..cth...korang nak gy tgkat 3 kan..korang tkan button kat dpn lif sblom naik tgkat 3..n lif tu akan bwk korg nek tgkat yg korang nak je...xde la nak kne tggu lame or lif tu berenti kat tgkat lain kan...(mcm KBM)..hahah..aku jakunnnn....=p

oke...ni la seminar aku n akak aku serta kwn2 die gy td..




oke..ni la perasmian n nk tunjuk sket dwn yg cantek ni...hihi..=)..best la gak die nye speaker,...thumbs up la...

oke pas je abes 1 session aku n akak aku kuar sbb nak gy anto aku lak kan gy stesen bus...

hihi..nak balik da...hurm...sgt best la gak gy sni walopn kejap je..merasa gak aku jd student kat uitm shah alam 2 hari..hahaha..oke..thnks to my beloved sista sbb sudi bwk sy jalan2 n tgk wyg serta karoke bersama kwn2 awk yg besttt......tq akak2 n abg2 sume....

1 comment:

~Nanie@InTaN~ said...

tq for this entry..haha welcome again to uitm sh alam