Saturday, December 11, 2010

Malas Nak Bercinta..hurm

entry yg tetibe rase cam emo..

apesal??ye..skrg ni rase cam give up gler nak ade rase CINTA2 ni..huhu..knpe??

Kalo dulu if ade yg follow cite2 aku dlu mst korang taw kan betape sweetnye aku berjiwang di laman blog aku ni ngan cite2 MY LOVE 2...huhu..aku appreciate giler org yg sygkan aku sbb ape..sbb aku rase die da yg terbaek utk aku berbanding ex2 aku b4 dis..

n now..da 3 bln jgk la die pon da break ngan aku..so..mule2 rase mls la nak cari agie...

n then bout 2 months ago kan..aku ade knl sorang ni..mmg aku rase die seswai ngan jiwa aku..n lame2 aku cam rase syg plak kat die..cam2 gak die..

Tp xtaw la aku rase cam xde harapan nak bersama die pon..huhu..sbb die pon da give up nak bercinta i mean serious as a couple ..mayb aku phm,..die masih trauma ngan cinta2 lame dye yg tinggalkan die cam2 je...

Same la mcm aku...aku pon kena tggl cam2 je...
Aku x desprate..tp aku cam mls la kalo nak knl2 laki lain lg...cuz siyes aku da tangkap cintannn..ntah...

camne ea aku na ckp..aku nak tggu die ke??hati aku kate..sabar...xya gelojoh...siyes skrg cam perigi cari timba...eish,..xpe la..if ade..ade la...if xde..AKU MMG MALAS NAK CINTA2 agie pasnie..

mmg la..aku ni masih mude ...tp xtaw la..keinginan nak serious dlm relationship ni membuak sgt...kalo dulu ye la...boleh men clash2 bagai..skrg>??kalo baru 2 5-6bln da clash..wat 4 la nak cinta kan??

xtaw la,siyes susa skrg,nak knl hati budi bkn boleyh sebln due,..take time babe...n nak suke n nak syg pon take time...hurm...aku juz .hope 4 da best


p/s: to my special guy..i xtaw nak ckp camne,tp kalau la u taw i da mula syg kan u..huhu.i love u..

4 comments:

miss_neeya said...

take ur time la dear..

:))

Biela said...

miss neeya..yea..huhu..kne take time...=)

ARJUNA.Inc said...

hehe..yup..pohon doa pda tuhan..bgi ptunjuk dan kekuatan..=)

Biela said...

arjuna...2 la..moga2 kan dpt org terbaik...amin..thanks 4 ur support..=)