Wednesday, August 24, 2011

Alkisah tudung bawal =)

Salam ramadhan semuanya..=)
sorry ye guys semlm mood sy emo sket..=)
but now im back with new colour of life kot..'haha
Allah gave to me..
da lama mintak..
lambat sikit je dpt..
tp Alhamdulillah...hihi

oke harini aku nak crite sket ..
pasal 
"tudung bawal "
kesah aku la..

Oke korang knal lagi x tudung bawal ni??
ish2..
kalo ade yg xknl..mentang2 la skrg byk tdg jenis baru..
haha..

Ala tudung bawal kan tudung yg ade brape stage n level yg tersendiri..haha
ada yg murah..
n ada yg mahal smpai cecah ratusan gak la harganya...
tp...
aku bkn nak crite pasal harga tudung tu..

ni kisah aku ngan tdung bawal..
=)

Dlu...waktu time skola..
sume org akan excited pakai tdg bawal kalo kuar...
termasuk la aku..

Tudung kegemaran aku dulu...
warnanya merun gelap...
=)
 (actually turun temurun tdg dr mak,ke kakak aku n last aku)ahhaha

mmg jd kebiasaan gy mane2 je after skola mst pakai tdg tu...nak tgk??jap2..haha

haaa ini la...tudung bawal kesygn..
utk pengetahuan sume..ni pic smasa form4..
kurus kan sy??ahaha.


oke tdg ni la buat org tertarek kat saya time skola..haha
(time zaman cinta monyet la)haha

Dlu si dia yg suke kat sy penah kata,..
"awk,sy suka tgk awk pakai tdg warna merah tu...rasa bila terpndg..nak pandg lagi skali"

wah2 ..bdk2 agie da pndai berjiwang ye cinta monyet si Nabila ni..haha
tp seriously...
bile org suke kite n ckp kite lawa mcm 2..
kite mst rasa selesa sgt..haha

  kan??hihi

oke..
tp bile da lama2 pakai tudung tu siap gy skola sbb nak cat kelas kan
(sy ketua keceriaan kelas dlu buat pengetahuan..haha)


so ..one day tu cat warna hijau terkena kat tdg tu sikit la..
huhu...n telah mencacatkan tdg kesayangan sy,,=(


haha..i found my self beautiful bile tgk pic lama ni...hihi
dlu la..skrg biase je sbb da gemok,...haha

so for now...
im back with new colours of life kot...
oke ..
see..=P
sy yg berumur 20th skrg..=)


maaf pinjam tdg my sis..hehe

 
hahaha..muke inesen kan..=P



ini lah yg menemani sy sekrg...
holland lion n me...ahhaha

syg sgt kat dia ni!!hahaha..

sesungguhnya saya juga amat menyayangi org yg bg holland lion kepada sy,..haha
tq seaman..=P

people out there..
ni la new colours of me now..
doa sy slalu k..
=,)
sayang semua!!!



2 comments:

Faiz Fuad said...

dia suka tengok tudung tu ka, or dia dok pelik .. awat la dia ni asik pakai tudung yang sama? =p

Biela said...

fred..ya la...haha..xcya sudah,..org tgk dok berkenan..ahahaha..=P..wekkkk jeles la 222