Monday, August 1, 2011

salam Ramadhan..=)

Assalamualaikum w.b.t..
hye sume...
ecece..sume org tersenyum ye..
nak smbut ramadhan kali ni...

Alhamdulillah..
aku bersyukur ke hadrat Illahi sbb bg aku kesempatan utk bertemu ngan bulan Ramadhan kali ni..
Yup..byk kenangan pahit n manis bulan ramadhan ni,..
hurm..
oke aku xnak cite yg sedeyh k..

sbb pe puase kali ni aku nga bahagia..
haha..
yes..dgn org tersyg.....

ahaha..
(belom rase sedeyh agie so aku mmg nga happy)

Hopefully kebahagiaan aku akan kekal...amin..

Puasa kali ni seperti biasa..
berazam puasa PENUH...ahaha
(boleyh ke??)

berAzam je la...haha,,

yess..org laut da ade di malaysia...
sedang meneruskan misi mengempiskan segala yg kembang..
hahha..

Alhamdulillah berkat doa sume...
dia slamat smpai tp aku lom berkesempatan berjmpe sbb kami masing2 keje,.
ececcee..
(aku sebuk gak 2 konon bz sgt la)haha

hari raya thn ni mgkin lebeyh bermakna kalau aku still ngan die n still happy camni,..
heee..

kpd org laut..
saya sayang awk b...
semoga awk berjaya lam hidup awk,.
n saya tetap akan support ape2 yg awk nak buat..

Tahun ni saya nak duit raya dr awk!!haahah,,
saya student lg,,,

hahaha..
(pdn muke awk!)
oke la juz nak wish kat sume...
SELAMAT MENUNAIKAN IBADAH PUASA....=)

2 comments:

cik ayin said...

selamat berpuasa ;)

~Nanie@InTaN~ said...

pose penuh ape..hahaa ...