Wednesday, May 19, 2010

GeMbiRanYa SudaH Lulus!!!

Salam...

penah x kowang rase betape gembiranya diri kowang bler korang dapat taw korang pass or lulus ujian ke, pekse ke???..hahhaha..eh..x abes ag..n plus korang lulus ngan cemerlang bler study last minute???heee...ape???xpenah??hahaha..ruginye kowang...hehhee..

Dengan perasaan gembiranya aku disini bler mandapat tahu aku sudahpon lulus ujian yg sgt susah..hahhaa...slepas bertungkus lumus tdo lewat kul 5pg mentelaah sbb baru je study pg tadi.aku start tgk bku 2 kul 3pg ...study 2 x sgt la...aku juz selak2 latihan yg akak aku da wat.. ehh..lupe nak gtaw lak ujian pe..hehhee....mst taw punye...

tgk pix bwh ni..ehehhe




haaaa...mst taw kan??hehhe..aku lulus ujian berkomputer la..hahah...agak cuak b4 masok nak g jwb ujian ni td..huhu..risau la kan,,kalo xlulus kang kna penalty..adus...aku terkial2 gak tgk soalan die tp aku entam je la if x sure..heheh..alhamdullillah..aku tgk2 aku dpt...45/50..waaa....x sangke...cemerlang kan??hehhehe

adus...aku jwp kejap je td tapi nak nunggu org amek balik 2 yg 3 jam..hampes..da la pale ak da tintong..aku xckup tdo,,,huhu...

pas ni aku kne lak hadiri klas 6jam..malasnye...nape la lambat bonar..hahah..2 la amek lesen lambat sgt..hmm..arap2 aku lulus lak amek lesen P ni..doakan aku ye..hehhe

3 comments:

miss ladies said...

hye biela.. i know how happy you are.. juz hati-hati di jalan raya.. meh singgah blog mien..

http://cikmien.blogspot.com/2010/08/lesen-p-lesen.html

http://cikmien.blogspot.com/2010/08/kem-smart-solat-2010-smk-sungai-manggis.html

hartini tini said...

Aku baru je lulus ujian memandu,,, gembira rase

hartini tini said...

Aku baru je lulus ujian memandu,,, gembira rase