Saturday, May 1, 2010

Kakak ku yg ter"JATUH"

Hyep kwn2...setelah sekian lame aku da register tuk wat blog ,ni first entry aku yg aku rase nak tulis bg merasmikan nye..hahhaa...ni kire 1 penghormatan pade sorang insan iaitu ma only sis,nanie....xtaw la nape tetibe aku nak cite pasal bdk ni yg umo dia da mencecah 22 thn ni tapi perangainye bleh kate selevel ngan aku..ngeeee...cume lebeynye da idop lame dari aku,bak kate pepatah aku,die mkn garam lebey aku yg membesar dgn pesatnya...hahahaha...tp ske ati aku la nak gemok ka,muncet ka,lebeh ayaq ka..asalkan aku bahagia..ops ter"emo" lak...hahah..k,berbalik pade cite pasal akak aku ni,the latest story yg agak menarik gak utk aku pasal akak aku da "JATUH"...jatuh ape??tangge??pokok???bangunan???..hahhaha..ooo..no..no..no...tetttt...sume slh....ni kisah bler die jatuh cinta lagi...lagi2 ku jatuh cinta...huhu..wat kali kebrape aku xigt setelah sekian lame menyinglekan diri die yg agak ego setelah menjalani kehidupan kapel yg agak tragis n tragiknye akak aku kembali dgn wajah baru yg xlekang ngan senyuman bila setaip kali berfesbuk ataupon msg di hp...maklumla kan lame da die jadi bujang,...huhu..Ini 1st time aku tgk die agak kekok nak berjiwang ngan lelaki sbb kate akak aku,"aku da xreti la nak msg pasal syg2 ni"hahaha...Pasal plihan dia kali ni aku agak bersetuju la dari ape yg die cite pasal abg ni..Aku sendiri takowt if abg ni jgk bkn mcm yg di sangkekan...aku menangis gak setiap kali terpk kan naseb akak aku yg sgt setia n baik ni di perbodohkan n dipermaenkan...sume ni aku taw cane die da lalui....juz aku harap plhn kali ni is da best choice la....aku xmau tgk dia sedey2 lg..RUANG yg ade gunakan la utk KAKAK disygi n menyayangi org 2,....X dinafikan plhn utk future husband ni bkn perkare yg simple n senang..perlukan mase n tambah2 lak ngan bad xperience,huh!!!Aku mintak 1 je.aku nak tgk akak aku sentiase happy ngan idop die..xdek la die kate kat aku mcm ni lg,.."ang xpa la lawa,aku xlawa xde sape nak"..eiiii!!NAK JE AKU SEKEH2 pale die...akak aku ni sweet ok!!tlg la sis..u got da pakej...so....proud la sket ngan rupa 2....ngat 2,perubahan 2 penting..!!kita kena sama2 gak wat perubahan 2 bila kta rasa 2 la kelemahan kita k sis???..hahaha..Aku doakn akak bhagia smpai akhir hayat na....Xmau sedey2 lg...=)..

2 je dlu entry aku pade jam 1.46am arini....nntkan kemunculan entry2 akan dtg..hahahhaa..dadaaaaa..=p

4 comments:

Infinity Cinta said...

:D cinta kdg2 hadir dengan reason yg tersendiri...jd pelihara la cinta tue supaya ia kekal abadi....n stiap org mesti der keistimewaan masing2 yg org len xde.. :D

Biela said...

hehehe..kalo hadir pas2 pegi 2 namenye xde jodo kan ...hahhahaa

manjegurlz said...

cant wait to hear who's the lucky person~!!!
hope kali ni kekal la..
25 target dea kawen kan!!
2thun jek lg...masok jek 25 dh kene pk kawen k..
n kawen terus..
so hepy to hear that ur sis fall in love again~!!
waaa...hope laki tu siyes n hargai nani coz i know..
sape lpskn nani dea mmg bodo..
dh ckup package kn nani tu biela..
huhuhu..
aku rase nk ngis sbb hepy..huhuhu..
spnjg dea clash ngan bakar..
aku smpn prasaan serba slh aku smpi skang..xtau nape..hahaha..
now..lega dah..

yatie

Biela said...

kak yati.,,ya sy pon xsabar gak...hahhaha...arap betol kali ni adalah plhn yg terbaek...pasal en bakar 2..biar la die terbakar sendiri..hehehe....mgkin mkn jodo dorang ....doakn je kebahagian kak nanie ni..=)