Friday, June 25, 2010

1st Award juge...


hyep guyz...salam n haloo halooo...

Xsangke,aku igt artis je boleh dpt award rupenye Blogger mcm aku pon bleh dpt award2 ni...hahahah...1st time gak ni di tag award oleh my sis Nani3..tq2 sis..hahahaha..

kirenye ranking aku cam da naik la 1 level ye...hahaha..kalo in real life....kire nek pangkat n gaji la neyh..dpt la bonus lebey..hahahha...ape aku repek ni..ape2 pon thanks kepada semua yg sudi menjenguk n mengomen di blog ini....hehehe...

n bile da dpt award aku plak kne jwp la soalan dr wartawan(mcm artis lak)..ape jwpn aku..:-


1. Menarik tentang diri anda?

~ Menarek 2 xdek la hape sgt..aku hanyalah insan berbdn chubby yg byk berckp n byk cite..hahahaa...n plus kalo aku ckp org slalu nak gelak..hahahha...

2. Ramalan anda pemenang World Cup tahun ini?

~Hmmm..actually aku sokong 2 team..Brasil n Argentina..so,mane2 antara 2 ni menang pon ok..hahaha..aku follow taw WC..hehehe..

3. Warna baju anda hari ini?

~Baju xdek warne..ahhaha..ade plak g2..xdek la..aku pake bju jersy blue black

4. Laman sosial kegemaran anda?

~ Ofcourse la FB..hahha..mudah n pntas g2...huhuu


5. Beri pada orang yang layak dapat award ni.

~Nash Kechik
~Acap
~Farid
~FuZZ
dorang ni best..so aku bg award kat korang ek..hahahah..jwp2...soalan wartawan atas ni..hahaha

Stakat ni jela..tq ye..hahahaha.=)

2 comments:

nas said...

waa...ader award....erm..nt ade mse ak buat..eheheh

Biela said...

nash..hehehe..yup2...=)