Saturday, June 19, 2010

Excited Nak Kurus Sem Dpn!!

salam..n aloo guyz!!im back....ehehee...

entry harinie sesaje je nak kongsi ngan u all..hehehe...Pasal aku tetibe lak terexcited nak kuruskan bdn next sem..hahaha..nape next sem ek??

emm ..ni sebabnye bru nak sedar aku ni x excercise lgsg skrg..mmg la kegemukan melampau...n plus aku ade kwn2 yg support aku..ahhaa...aku de mintak tlg kwn aku merangkap bf kwn aku jd trainer aku..ala...mcm biggest looser nye training 2..2 pon bler ade mase..kali ni aku kne work hard..if x habes sume sluar aku xpdn..hahaha

Jangan glakkan aku ek..ehhe..n plus...ade gak org len yg aku mintak jd trainer aku..hahahah..ntah la boleh ke x die 2..saje je gedik2 or kunun2 trainer sbb aku xde kwn nak ajak jog kat mlake 2,...plus lak xde transport..pe slh if ajak or aku join je org yg rajin bersukan kan..hhuu..

Aku arap aku xde mlas2 bersukan ag..kalo berjaya kuruskan bdn mmg aku blanje ar trainer2 aku 2..hahahaha..stakat ni aku terpakse berjihad melawan nafsu mkn seperti mknn fast food segale..say no to fast food!!!!.xpe la sape2 yg nak blanje aku 2 aku hold dlu ar,,pas aku da kurus balik br korang offer balik k..hahahaha

Mayb kalo aku kurang mam sem dpn blh menjimatkan wet aku...ahahhaa.maklum la..sem dpn aku kan pindah rumah..mst la mcm2 barang nak kena beli,so...kena pndai bajet da skrg terutama bab2 makan,.hehehe...ermm..n plus...topup pon kna kurangkan...hadoi...xsabarnye nak hangout ngan member2 aku yg len...aku nak g karoke ngan dorang,nak g tgk movie..n klas bersama2 lg...hahhaa...arap aku lebih rajin sem dpn..hehehe..=P

3 comments:

~Nani3@InTaN~ said...

iyo ler tuuuuu :P

nas said...

yela tue...takot2 mle2 semangat..pas2 stop....last bdn jd cm asal blik..ehehhe..usaha elok2 ea..

Biela said...

yela...ahaha..ks smgt ye sume2..hahahah