Thursday, June 24, 2010

SeJaK aKhiR2 ni...huhu


hyep...

sejak akhir2 ni....aku asek tdo lewat je...nak taw ke aku wat ape???..huhu..ofcourse la tgk WORLDCUP..hahahaa..walopon aku ni gurl..aku ade gak minat2 gini mcm dak2 laki sume(walopon aku bkn knl pemain die sgt)..mayb ade name2 STAR bola sepak yg aku taw tp mukenye xde la aku cam sgt..hahhaa...minat aku ni tercetus sbb dari kecik lg ayah aku slalu bwk ktorg adik bradik g tgk bola kat Studium Darul Aman time ktorg dok kat Kedah dlu..hehehe..kire no wonder la aku leyh layan gak bola ni..hahaha..





sejak akhir2 ni gak....aku xpasti nape aku rase lain sgt..ntah..konpius...betol ke ape aku pk..or slh ke aku pk mcm 2??huhu..aku juz cube tenangkan diri...kalau ade 2 ade la...kalau xde aku serahkan pada TUHAN...huhu..tp aku harap,.sumenye okey..n xde ape2...(mayb org xphm..bia jela aku yg pendam kan...)he=)





Sejak akhir2 ni,aku cam excited sgt nak balik mlake..hehhe..ntah la...mayb aku da makin ramai kawan kat sane..yg happening...yg kelakar..yg besttttt...xsabar nak jmpe housm8..kecik,alin,echa,aini,sophie..n kwn sophie xknl lg name nye..hahaha,..aku bru je dpt umah sewa bru wif my kwn2...so excited sgt dpt dok umah sendiri ..boleyh la wat bising sesuke hati aku..ahhahaha..dlu mcm menumpang...huhu..n plus excited gak nak blajar subject baru,..hehehe..Kelas...guraw2 ngan geng2 haku..hahaha..dannnnnnn..jmpe trainer2 aku utk kuruskan bdn..hahahaha..byk woo dorg ni support aku..ehehehe

n sejak akhir2 ni..aku bosan sgt....dok umah...parents keje..naseb bek akak aku da balik..xde la bosan sgt da..ade gak leyh aku ckp ngan geng aku sowg ni..ehhehe..sronok..hahaha...

n last...sejak akhir2 ni gak..lame da x melawat blog n post entry2 baru..hahha.maap la ye..aku lom ade mood time 2...so..arini aku post,..komen la ye..ahhaha..dadaaaaaaa=)

2 comments:

~Nani3@InTaN~ said...

iye ke ske kite blik..asek ngadap lappy jek..huh... :O

Biela said...

hahhaha..ske la...kdg2 je xske...time kejut sy bgun..paling xske..hahahah