Sunday, June 6, 2010

Masak2 berSaMa My sis..

Salam all ..=)

entry harinie adalah pasal aktiviti aku wif the only sis yg aku ade...sape lg kalo bkn si Nanie i2..hahaha..

Haa!!!,arinie punye aktvt,pg tadi teman akak aku g Kuarters hantar bju adik aku kat skola...Adik aku de aktvt ape tah kat skola kna tdo sane..huhu..maklumla budak nak PMR..mst la byk akademik nye aktvt kan..heheh..so,pas je g anta aku suh akak aku guide aku blajar kete kat kwsn kuarters...

Kalo korang nak taw,aku lalu jalan semlm yg aku n akak aku lalu time blajar kete pd waktu mlm...huhu..seram..jalan kat situ sgt sunyi n glap..huhu..aku n akak aku da rase keseramannye smlm...huhu...tetibe..aku n akak aku nmpak la kelibat perempuan berpakaian putih itu..huhu..akak aku da suh press minyak kete lju..aku nampak tp cube tenangkan diri ngan beristighfar byk2....huhu..aku bwk ngan tenang da...tp akak aku tetibe da mule pening..akak aku ni style leh nampak menda2 2 lak.huhu...ni la kali terakhir aku ase aku lalu kat kwsn 2 waktu mlm,mmg keras sbb kat s2 tempat byk berlakunya kemalangan...huhu..alhamdulillah kami slamat smpai umah smlm n arinie,..

he..balik je umah td ktorg masak best..hehhehe...ikan siakap msk lemon stim,ayam masak paprik n sup tulang....hehehe...oke...ni la aku nak share kat korang ape yg aku n akak aku masak...







hee..inila hasilnnye..sedap kan..berselera ayah aku mam tgh ari harinie..hehhe..oke...slamat menikmati ye my family...hahaha..yg lain tatapi je la pix ni..hehe..lain kali dtg umah k...=)

P/S:TO kakak...harinie kirenye sye yg masak sbb sy yg sediakn sue bhn k..hahahahha..wekkk

5 comments:

~Nani3@InTaN~ said...

tahniah kpd anda berjaya mmpelajari resipi2 terbaru dr chef sprti sy..hehe..teruskn usaha...;p

alip said...

hahhaa...nnt kamo kne masak tuk sy yee...nk rse...huhuhu...pasni bwk kete lek lok gak tau..=p

biela said...

binget,wekk....perasan la 2...hahaha...nnt ang balik kite masak lain lak k...hehhee..

alip..
nak ke??hehehe..buley2..i da pndai msk da....hahaha

alip said...

hahaha...yekew pndai masak...jgn wat i sakit pwot k...pwot i ni sensitip..huhuhu

biela said...

aah laaaaaaaaaa...ske xmau caye..uhuhu...rase dlu...heeee